ÖPPETTIDER

Måndag- Torsdag 07-16

Fredag 07-14

 

Tel: 0480-282 40

Fax: 0480-280 53

 

 

Historia

ALWI startades i Helsingborg på 60-talet. Huvudinriktningen var produktion av etiketter i boktryckmaskin. Bl a introducerade man som första tryckeri i Sverige de populära namnetiketterna som tiotusentals människor över hela landet använder. Denna verksamhet var den dominerande fram till -94, då företaget flyttade till Färjestaden på Öland.

På Öland inköptes delar av Atlas System i Hovmantorp vilket innebar att etikettverksamheten breddades ordentligt (bl a med två stycken flexomaskiner). Verksamheten kompletterades även med offsettryckpressar för att kunna trycka vanliga ark.

2000 var det dags att flytta igen. Denna gång gick flyttlasset till Kalmar och den egna fastigheten på Dagövägen 1 (Berga industriområde). I Kalmar har verksamheten breddats ytterligare i och med att utrustning för att kunna trycka små upplagor digitalt har införskaffats.

Vi kommer fortlöpande att vidareutveckla företaget, så att vi kan fortsätta att motsvara våra kunders krav på kvalitet, leveranstider och prisnivå.